Някои от нашите клиенти са:

 • МБАЛ "Д-р Иван Селимински"АД гр.Сливен,ул."Христо Ботев"№1
 • "Джи Пи Ес Инвестмънтс"ЕООД гр.Сливен,жк."Индустриална зона" кв.10
 • "БАЛДИС"ЕООД гр.Сливен, / завод Светлина /
 • "ТЕКСТИЛ ГРУП-ИЗТОК"ЕООД гр.Сливен, / завод Светлина /
 • "СВЕТЛИНА"АД гр.Сливен, ул."Стефан Караджа"6
 • "АЙГРУП"ЕООД с.Новачево,гр.Сливен
 • П.Г.ХИДРОПАРТНЬОРИ ДЗЗД гр.София,ул."Шандор Петьофи"13-15
 • "Техномаш БИГ"АД гр.Нова Загора,кв."Индустриален"
 • "ГАЗТРЕЙД СЛИВЕН"ЕООД гр.София,ул."Твърдишки проход"23-8-30
 • "БИОФАРМ ИНЖЕНЕРИНГ"АД гр.Сливен,бул."Тракия"75
 • "ФИШКОМ"ООД гр.Сливен,ул."Стефан Караджа"19
 • "Е.МИРОЛИО"ЕАД гр.Сливен,кв."Индустриална зона"
 • ММ-9 ЕООД гр.Сливен,м.Дюлева река
 • КАЛЕ АУТО ООД гр.Сливен,бул."Цар Симеон"18А
 • ВОДСТРОЙ 98 гр.София,ул."Шандор Петьофи"13-15
 • "БИС И СИЕ"ООД ТАНДЕМ гр.Сливен,кв."Дружба",УПИ І,кв.627
 • "МЕТАН ПЪТ СТРОЙ"ЕООД гр.Сливен,м."Къра"
 • "Промишлено газоснабдяване"ООД гр.Сливен
 • ГД"Спорт Палас" гр.Сливен,парк "Юнак",УПИ V
 • ЕТ"Силикон - Стоилка Христова" гр.Сливен,ул."Петьофи"№3
 • М и П инженеринг"ООД гр.Сливен,кв. "Клуцохор",УПИ І,кв.226
 • "ТАУЪР ИНВЕСТ"АД гр.Сливен,пл."Хаджи Димитър"№2
 • "КЕЙ ЕНД ВИ"ООД гр.Сливен,ул."Димитър Пехл. Добрович"№2
 • "Цинкометал България"ООД гр.Сливен,кв."Речица",м."Къра"
 • "ЙОТОВИ"ООД гр.Сливен,кв."Речица",ул."Кошарите"№12
 • Община Сливен гр.Сливен,Спортен комплекс "Младост"
 • "Мелмак"ООД гр.Сливен,ул."Дюлева река"№208А
 • "КОСМОДЕНТ - АГППМПДП"ООД гр.Сливен,ул."Конда Войвода"№1
 • "Евротекстил 2000"ООД гр.Сливен,бул."Тракия",завод Кристал
 • "Туида Гардънс"АД гр.Сливен,жк."Ново село"